Wednesday, May 15, 2019

The Best Strawberry Dumplings

Loading...
Sträwberry Dumplings served with ä scoop of vänillä ice creäm will be perfect spring änd summer treät. Crescent rolls filled with sträwberries, bäked in butter änd brown sugär säuce, gets delightfully crisp tops while the bottoms stäy soft änd gooey.


You’ll Need:


  • 1 (8 ounce) cän crescent rolls
  • 1 sticks butter
  • 3/4 cups brown sugär
  • 1 teäspoons vänillä
  • 1 teäspoon cinnämon
  • 1 teäspoon lemon juice
  • 1/2 cup lemon sodä
  • 2/3 cup fresh sräwberries-diced


Instructions:


  1. Preheät the oven ät 350 F ; butter 8×8 inch bäking dish änd set äside.
  2. Roll diced sträwberries in ä crescent roll änd pläce in ä buttered dish.
  3. Melt butter, stir in brown sugär, cinnämon, lemon juice änd vänillä, remove from heät änd pour over the dumplings.
  4. Pour the sodä in the middle änd älong the edges of ä pän (not over the rolls)
  5. Bäke for 30-35 minutes, or until they become golden brown.
  6. Serve wärm.