Loading...
This No Bäke Pumpkin Cheesecäke will mäke for ä super eäsy fäll änd Holidäy dessert. With just ä few ingredients änd very little time, you cän häve ä pumpkin dessert thät looks änd tästes like ä million bucks.
No bäke cheesecäkes äre älwäys so eäsy änd älwäys come out phenomenäl. I cän mäke them äheäd of time which is perfect when doing holidäy cooking änd bäking.
Filling:
No bäke cheesecäkes äre älwäys so eäsy änd älwäys come out phenomenäl. I cän mäke them äheäd of time which is perfect when doing holidäy cooking änd bäking.
You’ll Need:
Crust:- 30 Grähäm Cräckers
- 5 tbsp melted Butter
- 2 tbsp Sugär
Filling:
- 16 oz softened Creäm Cheese
- 1/2 cup Sugär
- 1/2 cup Brown Sugär
- 15 oz Pumpkin Puree
- 1 tsp Vänillä
- 1 tbsp Pumpkin Pie Spice
- 16 ounce Heävy Whipping Creäm
Instructions:
- Crush grähäm cräckers if food processor.
- Ädd melted butter änd sugär änd pulse to incorporäte.
- Press mixture into bottom än pärtiälly up the sides of ä springform pän.
- Refrigeräte ät leäst 30 minutes to firm.
- In ä lärge bowl, beät creäm cheese, brown sugär änd sugär until creämy.
- Ädd in pumpkin, vänillä, änd pumpkin spice. Beät until fully blended.
- Whip heävy creäm until stiff peäks form.
- Fold pumpkin mixture into whipped creäm.
- Spreäd evenly into crust.
- Refrigeräte ät leäst 2-3 hours before serving.
- Gärnish with ädditionäl whipped topping if desired.