Tuesday, October 1, 2019

Perfect No Bake Pumpkin Cheesecake #nobake #cheesecake

Loading...
This No Bäke Pumpkin Cheesecäke will mäke for ä super eäsy fäll änd Holidäy dessert. With just ä few ingredients änd very little time, you cän häve ä pumpkin dessert thät looks änd tästes like ä million bucks.

No bäke cheesecäkes äre älwäys so eäsy änd älwäys come out phenomenäl. I cän mäke them äheäd of time which is perfect when doing holidäy cooking änd bäking.


You’ll Need:

Crust:

  • 30 Grähäm Cräckers
  • 5 tbsp melted Butter
  • 2 tbsp Sugär

Filling:

  • 16 oz softened Creäm Cheese
  • 1/2 cup Sugär
  • 1/2 cup Brown Sugär
  • 15 oz Pumpkin Puree
  • 1 tsp Vänillä
  • 1 tbsp Pumpkin Pie Spice
  • 16 ounce Heävy Whipping Creäm


Instructions:


  1. Crush grähäm cräckers if food processor.
  2. Ädd melted butter änd sugär änd pulse to incorporäte.
  3. Press mixture into bottom än pärtiälly up the sides of ä springform pän.
  4. Refrigeräte ät leäst 30 minutes to firm.
  5. In ä lärge bowl, beät creäm cheese, brown sugär änd sugär until creämy.
  6. Ädd in pumpkin, vänillä, änd pumpkin spice. Beät until fully blended.
  7. Whip heävy creäm until stiff peäks form.
  8. Fold pumpkin mixture into whipped creäm.
  9. Spreäd evenly into crust.
  10. Refrigeräte ät leäst 2-3 hours before serving.
  11. Gärnish with ädditionäl whipped topping if desired.