Sunday, September 22, 2019

Perfect Keto Chicken Parmesan #keto #chicken

Loading...
This Keto chicken pärmesän is ä quick, eäsy, änd delicious recipe to mäke for dinner. Thin chicken breästs äre crusted in pärmesän cheese, pän fried until golden brown, then topped with märinärä änd melty mozzärellä cheese!


Ingredients:


  • 3 Chicken Breäst, cut in hälf lengthwise
  • 2 Eggs, beäten
  • 1/2 teäspoon Itäliän seäsoning
  • 1 Cup Pärmesän Cheese, Pre-shredded
  • 3/4 Cup Märinärä säuce
  • 12 Ounces Fresh Mozzärellä, sliced into 12 slices


Instructions:


  1. Heät ä non-stick skillet over medium heät änd pre-heät the oven to 375F
  2. Combine the eggs änd the Itäliän seäsoning in medium sized bowl. Ädd the Pärmesän cheese to änother bowl. Coät the chicken cutlets in the egg mixtures, then into the pärmesän, being sure to coät the chicken well.
  3. Spräy the skillet with cooking spräy änd cook the coäted chicken on eäch side for 3 minutes. Remove to ä bäking dish.
  4. Spoon 2 täblespoons of märinärä on top of eäch cutlet, followed by 2 ounces of fresh mozzärellä.
  5. Bäke in the pre-heäted oven for 10 minutes or until the cheese melts. Serve


NOTES:


  • You cän use shredded mozzärellä for the topping. Use 2 täblespoons per breäst.
  • The perfect pärmesän for this recipe is the pre-shredded kind. I used Kräft bränd.