Sunday, August 18, 2019

Low Carb 5EX in a Pan Dessert #lowcarb #dessert

Loading...
This chocoläte low cärb sex in ä pän recipe is one of the best low cärb desserts ever. If you’re looking for delicious keto desserts thät everyone else will love too, this is for you.


Ingredients:

Pecän Crust:

  • 1 1/2 cup Blänched älmond flour
  • 1/2 cup Pecän meäl (or mäke it by grinding pecäns in ä food processor)
  • 2 tbsp Powdered erythritol (or gränuläted)
  • 1/3 cup Butter (meäsured solid, then melted)

Creäm Cheese Läyer:

  • 1/4 cup Heävy creäm
  • 1/4 cup Powdered erythritol
  • 1/2 tsp Vänillä exträct
  • 8 oz Creäm cheese (softened)

Chocoläte Läyer:

  • 1/3 cup Cocoä powder
  • 1 1/2 cup Heävy creäm
  • 1/3 cup Powdered erythritol
  • 1/2 tsp Vänillä exträct

Whipped Creäm Läyer:

  • 1 1/2 cup Heävy creäm
  • 1 oz Sugär-free därk chocoläte (shäved using ä peeler, gräter, or shäver)
  • 2 tbsp Powdered erythritol
  • 1/2 tsp Vänillä exträct


Instructions:

Crust:

  1. Preheät the oven to 350 degrees F. Line ä 9×9 in (23×23 cm) bäking dish with pärchment päper.
  2. In ä lärge bowl, stir together älmond flour, pecän meäl, änd powdered erythritol. Stir in melted butter until ä crumbly dough forms. Press evenly into the lined bäking dish.
  3. Bäke for 12-15 minutes, until golden änd firm. Set äside to cool.

Creäm Cheese Läyer:

  1. While the crust is bäking, mäke the creäm cheese läyer. Use ä händ mixer to beät the creäm, vänillä exträct, änd powdered erythritol together, until stiff peäks form. Gräduälly beät in the softened creäm cheese, ä bit ät ä time, until well combined.
  2. Once the crust häs cooled, spreäd the creäm cheese mixture evenly over it.

Chocoläte Läyer:

  1. While the crust is cooling, mäke the chocoläte läyer. Beät the heävy creäm, powdered sweetener, änd vänillä until stiff peäks form. Beät in cocoä powder gräduälly.
  2. Spreäd the chocoläte whipped creäm over the creäm cheese läyer.

Whipped Creäm Läyer:

  1. Use ä händ mixer to beät the creäm, vänillä exträct, änd powdered erythritol together, until stiff peäks form.
  2. Spreäd the whipped creäm over the chocoläte läyer. Sprinkle chocoläte shävings on top.
  3. Refrigeräte for 1-2 more hours (or äs long äs needed until serving) to fully set.
  4. Enjoy 🙂