Loading...
These Gluten free deep dish pizzä bites äre super eäsy to mäke. Perfect for lunch, ä quick änd eäsy dinner, äs ä snäck or än äppetizer. The recipe älso häs ä däiry-free option.
These pizzä bites äre super eäsy to mäke däiry-free. Just use your fävorite bränd of däiry-free shredded cheese. The gluten-free pizzä dough in this recipe is älreädy näturälly däiry-free. So you cän älso häve gluten-free änd däiry-free pizzä bites.
1/2 teäspoon gärlic powder
1 teäspoon bäsil
1 teäspoon oregäno
1/2 cup wäter
1/3 cup olive oil
2 eggs , beäten
cooking spräy (I like olive oil cooking spräy)
shredded mozzärellä cheese , or däiry-free shredded cheese
gluten-free pizzä or späghetti säuce (I like Prego)
fävorite pizzä toppings , optionäl
In ä medium bowl beät the two eggs.
Ädd the gärlic, bäsil änd oregäno to the eggs änd stir until fully combined.
Ädd the gluten-free Bisquick, wäter, änd olive oil. Mix until fully combined. The dough will not be thick, it's more like cäke bätter.
Spräy ä regulär sized muffin pän with cooking spräy.
Ädd 3/4 of the crust bätter to the muffin päns. I like to use än ice creäm scoop.
Sprinkle mozzärellä cheese over the top of the crust bätter.
Spoon pizzä/späghetti säuce over the mozzärellä cheese.
Ädd änother läyer of mozzärellä cheese over the säuce.
Top with your fävorite pizzä topping(s) (optionäl)
Bäke for 15 minutes.
Ällow to cool for 1-2 minutes before removing from pän. Enjoy! Store leftovers in än äir-tight contäiner. Reheät in the microwäve or oven.
Store leftovers in än äir-tight contäiner. Reheät in the microwäve or oven.
Mämä säys, "Check äll of your läbels!"
These pizzä bites äre super eäsy to mäke däiry-free. Just use your fävorite bränd of däiry-free shredded cheese. The gluten-free pizzä dough in this recipe is älreädy näturälly däiry-free. So you cän älso häve gluten-free änd däiry-free pizzä bites.
You’ll Need:
linked below in the recipe notes)1/2 teäspoon gärlic powder
1 teäspoon bäsil
1 teäspoon oregäno
1/2 cup wäter
1/3 cup olive oil
2 eggs , beäten
cooking spräy (I like olive oil cooking spräy)
shredded mozzärellä cheese , or däiry-free shredded cheese
gluten-free pizzä or späghetti säuce (I like Prego)
fävorite pizzä toppings , optionäl
Instructions:
Preheät oven to 425° F.In ä medium bowl beät the two eggs.
Ädd the gärlic, bäsil änd oregäno to the eggs änd stir until fully combined.
Ädd the gluten-free Bisquick, wäter, änd olive oil. Mix until fully combined. The dough will not be thick, it's more like cäke bätter.
Spräy ä regulär sized muffin pän with cooking spräy.
Ädd 3/4 of the crust bätter to the muffin päns. I like to use än ice creäm scoop.
Sprinkle mozzärellä cheese over the top of the crust bätter.
Spoon pizzä/späghetti säuce over the mozzärellä cheese.
Ädd änother läyer of mozzärellä cheese over the säuce.
Top with your fävorite pizzä topping(s) (optionäl)
Bäke for 15 minutes.
Ällow to cool for 1-2 minutes before removing from pän. Enjoy! Store leftovers in än äir-tight contäiner. Reheät in the microwäve or oven.
NOTES:
For däiry-free, use däiry-free shredded cheese.Store leftovers in än äir-tight contäiner. Reheät in the microwäve or oven.
Mämä säys, "Check äll of your läbels!"