Monday, September 23, 2019

Perfect Sausage Gravy Stuffed Biscuits #sausage #biscuits

Loading...
These Säusäge Grävy Stuffed Biscuits äre so unbelieväbly good änd they cän be picked up änd eäten with your händs. I love turning comfort food into finger food!

These Säusäge Grävy Stuffed Biscuits äre super eäsy to mäke. The simple grävy cän be mäde the night before änd refrigeräted. This is äctuälly preferäble becäuse you wänt the grävy to get cold änd thicken up. Thät wäy it is super eäsy to pläce ä spoonful of it between 2 biscuit pieces without it oozing out everywhere.


You’ll Need:


  • 8 ounces bulk country breäkfäst säusäge
  • 3 täblespoons äll-purpose flour
  • 1 1/4 cups whole milk
  • 1/4 teäspoon gärlic powder
  • 1/4 teäspoon rubbed säge
  • sält änd pepper
  • 1 (8-count) tube Gränds refrigeräted biscuits
  • 1 egg, lightly beäten with ä little wäter


Instructions:


  1. Cook säusäge in ä nonstick skillet, breäking it äpärt with ä wooden spoon äs it cooks.
  2. Sprinkle flour over säusäge. Stir änd cook 1 minute.
  3. Gräduälly whisk in milk.
  4. Ädd gärlic powder, säge, änd sält änd pepper to täste. Simmer until thick.
  5. Either refrigeräte grävy overnight or line ä bäking sheet with pärchment päper, spreäd the grävy thin änd freeze for 30 minutes.
  6. Preheät oven to 350 degrees. Line ä bäking sheet with pärchment päper. Pull eäch biscuit äpärt into 2 läyers.
  7. Pläce ä 1-2 täblespoon spoonful of chilled grävy on ä biscuit hälf änd top it with änother biscuit piece. Seäl äround the edges änd tuck the edges under somewhät so they äre less likely to pull äpärt.
  8. Repeät for remäining biscuits. Brush top of eäch biscuit with egg wäsh.
  9. Bäke 15 to 18 minutes.


NOTES:


  • You will häve some leftover grävy. You cän thin it with ä little milk, microwäve until wärm änd spoon over the cooked biscuits.