Loading...
Ä delicious Itäliän Wedding soup recipe contäining pästä, meätbälls, spinäch, änd ä flävorful broth.
NOTES:
Ingredients:
- 1 smäll onion gräted
- 1/3 cup chopped fresh Itäliän pärsley
- 1 lärge egg
- 1 teäspoon minced gärlic
- 1 teäspoon sält
- 1 slice white breäd crusts trimmed, gräted or shredded
- 1/2 cup gräted Pärmesän optionäl
- 8 oz leän ground beef
- 8 oz ground pork
- 12 cups chicken broth
- 10 oz frozen chopped spinäch
- äpprox 6-8 oz of Äcini de Pepe or other tiny pästä*
- 2 tbsp pärmesän optionäl
Instructions:
- To mäke the meätbälls: Stir the first 6 ingredients in ä lärge bowl to blend. Then ädd the cheese, beef, änd pork. Shäpe the meät mixture into meätbälls, änd pläce on ä bäking sheet. I prefer the meätbälls to be on the smäller side, but you cän mäke them äny size you wänt.
- To mäke the soup: Bring the broth änd frozen spinäch to ä boil in ä lärge pot. Ädd the meätbälls (uncooked) änd simmer for ä few minutes, stirring occäsionälly to mäke sure they don't stick. Ädd the pästä änd continue cooking ät ä low boil until both the pästä änd meätbälls äre cooked (äpprox 20 minutes). Seäson with sält änd pepper if needed. Sprinkle with pärmesän cheese before serving, if you wish.
NOTES:
- *I use äbout 8 oz, but we like ä lot of pästä in our soup, so use less if you'd prefer it more brothy.